Skip to main content

Over ons

Het ontstaan van LMB Huurnink v.o.f.

Na een aantal jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt in Doetinchem en Toldijk, besloot Henk Huurnink in 1980 voor zichzelf te beginnen als landbouwmonteur. Het ging hierbij om allerlei verschillende merken van tractoren en landbouwmachines.

In 1982 werd LMB Huurnink dealer van Renault-tractoren. Dit werd het hoofdmerk van het bedrijf. Daarnaast werd het bedrijf ook dealer van verschillende merken vLMB Huurnink Luchtfotoan landbouwwerktuigen. In 2003 werd het merk Renault overgenomen door Claas.

Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid. In 1990 werd de werkplaats uitgebreid en verhuisde het kantoor van het huis naar een apart kantoor bij de werkplaats. Ook werd er een “rondweg” en een afspuitplaats aangelegd. Tot slot werd de schuur verbouwd tot showroom.

In 2012 is de oude werkplaats gesloopt en is er begonnen met de nieuwbouw van een nieuw pand. Dit nieuwe pand heeft alles onder één dak, werkplaats, magazijn en kantoren. Eind 2012 is het nieuwe pand in gebruik genomen.

Sinds 2018 is LMB Huurnink vof overgenomen door Albert Huurnink. Het bedrijf gaat sindsdien verder onder de naam LMB Huurnink.

  • Wij richten ons op de agrarische sector, zowel akkerbouw als veehouderij.
  • Verkoop en reparatie tractoren en landbouwwerktuigen
  • Constructiewerk, dat vooral uit plaatwerk bestaat.
  • Verkoop en reparatie tuin- en parkmachines (ook particulier)
  • Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel